tisdag 16 januari 2007

Etik & moral vid one-night stands

Har funderat en del kring hur eller hur man inte ska bete sig vid ett one-night stand. Det är inte alltid det lättaste. Än värre är det om man börjar ha flera one-night med samma kille. Hur håller man det opersonligt och utan känslor? Vad borde killar tänka på?

Jag är en person som har lätt att bli känslomässigt involverad. Det blir inte direkt lättare att hantera med ett keligt one-night. Har en känsla av att på detta område talar män och kvinnor olika språk. Ni vet det där klassiska om att kvinnor är från Venus..... Är detta något generellt eller något som varierar från person till person?

Hur ska man reagera då en person man träffat ett antal gånger helt plötsligt beter sig annorlunda? Om någon som vanligtvis inte är gosig helt plötsligt är det och helt plötsligt börjar öppna sig, vad ska man då tro? Beror det på dagsformen?

Om en person som man börjat träffat lite är jätte trevlig när man träffar honom och han verkar himla glad att se dig, hur ska man tolka det? Om han sen svarar på de mess du skickar och vill träffa dig för att bara hänga, är det konstigt att man tror något? När han då samtidigt är kramig och vill lära känna dig och är allmänt jävligt bra, är det konstigt att man tror att han är lite intresserad? Det är då kanske inte så konstigt om man sen blir lite chockad då allt killen var ute efter var att få "doppa".

Så, jag ska ge er grabbar några konkreta råd för att inte missleda tjejer!

  • Om du inte vill ha mer än sex för en kväll, gosa in med tjejen hela morgonen!
  • Om du inte vill att hon ska bli intresserad, se då inte ut som att hon gjort din dag då du möter henne!
  • Om du bara vill ha en fysisk relation, träffa/”dejta” henne inte utöver era sexuella träffar!
  • Om du inte vill göra tjejen fundersam och låta henne få förhoppningar då ni haft några nattliga träffar, förändra då inte ditt beteende!
  • Om du inte vill att hon ska sova över, säg det rakt ut! (Åtminstånde jag uppskattar ärlighet, vet inte om det gäller alla tjejer. Vissa kanske blir sårade)
  • För att undvika missförstånd är det mycket enkelt... var tydlig!
  • Sist men inte minst; om du inte vill missleda en tjej..... bädda för fan inte sängen åt henne medans hon duschar på morgonen!!

Har förmodligen en massa mer att säga, men detta var allt för tillfället. Återkommer med mer tips åt er sen. Vill poängtera att tjejer inte är helt oskyldiga varelser men nu var det inte det som skulle diskuteras.

Slutsats: Plocka så många harar du vill, njut av stunden men tänk på vad du gör och hur du gör det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra tips...God knows I need them! Har nog redan fallit i ett par av groparna du beskrev där. :O

Anonym sa...

Allvarligt, vem bäddar sängen efteråt?!