onsdag 7 februari 2007

Vad är bra och vad är dåligt?

Ok, innan jag börjar detta inlägg vill jag klargöra en sak. Detta är inte ett inlägg om vad jag har för preferenser, vad jag föredrar och gillar. Visst, sånna saker kanske kan finnas dolda, men främst är det en sammanfattning av de diskussioner som förts av mig och mina vänner. Det är heller inte så att vi enbart har haft negativa upplevelser, med däremot så har de varierat mycket i kvalité, det är ur det som detta inlägg hästammar. Tidigare inlägg har bara nuddat vid området, nu ska vi gå in på djupet. Vad gör vissa killar bra i sängen och andra inte?

För det första är det en sak alla killar måste förstå; alla tjejer är och fungerar olika! Om en tjej gillat en sak betyder inte det att nästa kommer att göra det.

För det andra. Många påstår att storleken inte har någon betydelse, det har den. Men inte ifråga om att en stor eller lite är bättre. Det handlar snarare om att en välutrustad kille tror att det är nog. Är han välutrustad tror han inte att han behöver jobba lite hårt, som att en stor _ _ _ är allt en tjej behöver och är nöjd med. Många gånger är det banne mig de med något mindre som är de bättre. De har levt i en illusion att de inte duger till för att de inte har en 25 slak. Därför har de varit lyhörda och lärt sig att använda det de har. Så, slutsatsen måste bli (om man generaliserar) att en välutrustad kille är sämre än en kille med normalstor eller något mindre _ _ _. Ta nu inte illa upp alla ni välutrustade, ni kanske är mycket kompetenta på området. Men som sagt, om man generaliserar utifrån mina vänner och mina upplevelser så blir slutsatsen den ovan nämnda.

För det tredje, porrfilmsmallen av en tjej är aaaningen missvisande. I de flesta fall. Bara för att killen är klar innebär inte det att tjejen är nöjd. Det räknas inte som förspel då ni hänger fram utrustningen. Alla tjejer gillar inte att få ”det” i ansiktet. Alla gillar inte att få det i munnen heller och de flesta uppskattar en viss förvarning. Som sagt vi tjejer är alla olika, detta leder till punkt nummer fyra.

För det fjärde, kommunikation tack! Att en tjej eller kille säger vad de uppskattar betyder inte att man anser sin partner vara dålig! För att ett samlag ska vara riktigt bra gäller det att man är lyhörd, både vad det gäller kroppsspråk och det som blir sagt rakt ut. Nu finns det säkert någon som säger att det där beror på huruvida det är ett one-night stand eller inte, fel! Det finns dem som säger att då man har sex med någon regelbundet, som i en relation eller kk-förhållande så blir det automatiskt bra med tiden, det är inte hela sanninge. Visst det är klart att det bli bättre med lite träning. Men det är ingen garanti. Nyckeln är kommunikation. Detta är inte något som gäller enbart för killar, detta är något ömsesidigt.

Det verkar finnas en uppfattning om att en kille som levt i ett lite mer långvarigt förhållande per automatik ska vara bättre. O nej. Här finns ett stort ansvar hos oss tjejer. Det märks mer än väl om en kille levt med en tjej som legat där och bara tagit emot. Inte fört fram vad hon gillar eller ogillar. Hur i helvete ska då killarna lära sig?! Så skärp er tjejer, säg för fan till! Ännu ett ansvar för oss tjejer, vi ska köpa p-piller, ta tabletterna i tid, ha mensvärk, köpa tamponger och bindor, dessutom ska vi ha kondomer hemma (vad ska killarna göra egentligen!) och dessutom ska vi lära upp de små liven hur de ska tillfredställa oss också! Jag är inte bitter, jag är stolt över att vara kvinna, men någon rättvisa måste det väl finnas?!

1 kommentar:

Anonym sa...

hej gumman!
det var ingen dalig blogg och inga daliga tips heller. Kanner igen mycket...det ar inte latt att vara singel men det ar fan inte latt att ha ett forhallande heller....
Men som sagt, mycket trevlig lasning. Bra gjort.
kram